Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Μνημονεύεται ο Πάπας στο Φανάρι.


Άγιος Θεόδωρος Στουδίτης.

«Τὸ γὰρ κοινωνεῖν παρὰ αἱρετικοῦ ἢ προφανοῦς διαβεβλημένου κατὰ τὸν βίον, ἀλλοτριοῖ Θεοῦ, καὶ προσοικειοῖ τῷ διαβόλῳ. …Πλὴν ὅτι μολυσμὸν ἔχει ἡ κοινωνία ἐκ μόνου τοῦ ἀναφέρειν, κἂν ὀρθόδοξος εἴη ὁ ἀναφέρων» (Ἐπιστολὴ 553. Πρὸς τὴν σπαθαρέαν, ἧς τὸ ὄνομα Μαχαρᾶ, Φατοῦρος σελ. 846, στιχ. 16, P.G. 99, 1668C).





Ο Άγιος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Γενάδιος Σχολάριος ορίζει: "Η πνευματική κοινωνία των ομοδόξων, (όσοι έχουμε την ίδια δόξα, την ίδια Ορθή Πίστη) και η τέλεια υποταγή προς τους γνήσιους (αληθινούς) ποιμένες εκφράζεται με το Μνημόσυνο. Οι Σύνοδοι και οι άλλοι Πατέρες ορίζουν, ότι αυτών που αποστρεφόμεθα (που μισούμε) το φρόνημα, πρέπει να φεύγουμε (να παύουμε) και την (εκκλησιαστική) κοινωνία μαζί τους!"



Ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός προειδοποιεί, πιστοποιεί και προσδιορίζει σαφέστατα την πάρα πολύ κρίσιμη σημασία του Μνημοσύνου:

«Πολύς εστίν ο του μνημοσύνου λόγος και ουχί μικρός, διότι εκείνοι μνημονεύονται επ’ εκκλησίαις, όσοι εισί Ορθόδοξοι και κοινωνικοί προς την αυτήν εκκλησίαν. Οι δε ακοινώνητοι ούτε μνημονεύονται, ούτε γαρ έχει άδεια τις των ιερωμένων εύχεσθαι επ’ εκκλησίαις»!



Αυτή είναι η "εκκλησία" που πηγενεις.

Αυτή είναι η "εκκλησία" των οικουμενιστών του Παγκοσμίου Συμβουλίου των αιρέσεων (δηλ.του αντιχρίστου) στην οποία ανήκετε όσοι δεν έχετε φύγει μακρυά από αυτούς, όπως διατάσσει Το Πνεύμα Το Άγιο μέσω της Αγ.Γραφής, των Άγ.Αποστόλων και όλων των Αγίων  της Εκκλησίας.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ απο τους παναιρετικούς ''επισκόπους'' της πανθρησκείας του αντιχρίστου. Να παραμείνουμε όλοι στην πρίν την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, Ορθόδοξη Εκκλησία, γιατί εκτός αυτής, μέσα στην παναίρεση του οικουμενισμού, δεν υπάρχει Σωτηρία. Έστω και άν δεν έχουμε ούτε Ιερέα Ορθόδοξο. Θα μαζευόμαστε 5-10 Ορθόδ.χριστιανοί σε ευκτήριο οίκο (σε σπίτι προσευχής) και εκεί θα προσευχόμαστε στον Θεό τις Κυριακές και τις Εορτές και δεν θα πάμε μεταξύ Άννα και Καϊάφα να χάσουμε την ψυχή μας λέει ο Μέγας Άγιος Αθανάσιος και ο Αγιος Γερμανός, ο Άγ.Θεόδωρος ο Στουδίτης και όλοι οι Άγιοι. Θα κάνουμε λίγο καιρό υπομονή, χωρίς να σταματάμε τον αγώνα τον πνευματικό, της προσευχής, της εφαρμογής των Θείων Εντολών και της ενημέρωσης όσων ενδιαφέρονται, μέχρι ο Καλός Θεός να επέμβει με τον τρόπο που Αυτός γνωρίζει για να επαναφέρει τους αποστατήσαντες μετανοημένους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς, στην αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία Του, όπως μας λέγουν οι Προφήτες και όπως μας διδάσκει η Ιστορία της Ορθοδοξίας. Αμήν Γένοιτο. Δεν έχουμε πολύ καιρό, αδελφοί μου, η καταστροφή που εμείς επιδιώξαμε με την αποστασία όλων μας, έρχεται και το βλέπουμε ολοένα και πιό καθαρά. Αν πεθάνουμε μέσα στην παναίρεση που θα πάμε; Εκεί που θα πάνε και οι αρχηγοί της παναιρέσεως και της πανθρησκείας τους οποίους ακολουθούμε, λέγει καθαρά ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Αγ.Θεόδωρος ο Στουδίτης και όλοι οι Άγιοι.Μη γένοιτο. Άς μετανοήσουμε λοιπόν και άς απομακρυνθούμε από αυτούς τους λύκους με ένδυμα προβάτου και απο τους παπάδες που τους μνημονεύουν και δηλώνουν με αυτό, ότι έχουν την ίδια πίστη με αυτούς. Δεν σωζόμαστε σήμερα μέσα στην αίρεση ούτε με τον (έστω) ανελειπή εκκλησιασμό, ούτε με τα μυστήρια (μολύσματα τα λέγουν οι Αγ.Απόστολοι) των παναιρετικών, αλλά σωζόμαστε με την απομάκρυνσή μας από αυτούς, με την ομολογία της αληθινής πίστεως (όποιος με ομολογήσει, θα τον ομολογήσω λέγει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός) και με την θυσία (το μαρτύριο) πάντα με την βοήθεια Του Πρωτομάρτυρος Σταυρωθέντος Χριστού μας.



















Άγιος Παΐσιος ο Μέγας και οι Οικουμενιστές

Στις σελ.266-268 ἀναφέρει την περίπτωση τοῦ Μοναχοῦ που εἶπε στο Ἐβραῖο "ἲσως εἶναι ἒτσι καθώς σύ λέγεις" και εὐθύς ἒχασ...