Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

Ενορχηστωμένη επίθεση των σατανιστών, νεοταξιτών, δημάρχων και δημοτικών Συμβουλίων στην Θεσσαλία και αλλού, κατά της Χριστιανικής πίστεώς μας, εν όψει των Χριστουγέννων. Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους χριστιανούς μπλέκοντας τον χοντρό «Αι Βασίλη» τους (που δεν έχει καμμία σχέση με τον αληθινό, λιπόσαρκο, εγκρατή και Άγιο Βασίλειο της Καπαδοκίας) με τα ξωτικά και τις νεράϊδες (με τα δαιμόνια δηλαδή), για να αποδεχθεί ο πολύς και άσχετος με την πίστη λαός, αυτά τα εκτρώματα, που χρησιμοποιούν, για να παρουσιάσουν τα ξωτικά, τις νεράϊδες και τα παρόμοια δαιμόνια ως τάχα «καλά» και σχετικά με τον Άγιο Βασίλειο. 
Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο Άγιος Βασίλειος ο οποίος με την Αγία ζωή του, νίκησε και κατατρόπωσε τα πονηρά δαιμόνια και ανήλθε στεφανηφόρος στους ουρανούς, με τα σιχαμερά εμετικά και κακόγουστα ξωτικά, νεράϊδες, καλλικατζάρους κ.τ.ο., μὀνο η νοσηρή φαντασία μπορεί να συνταυτίσει των σημερινών δημάρχων και των συμβούλων τους ή μάλλον αυτών που τους προωθούν και τους πατρονάρουν. (από τα έργα τους τους κρίνουμε).
Διαβάστε λοιπόν κείμενο ανατριχιαστικό και αντίχριστο, στην ιστοσελίδα  milosxotikon.gr του Δήμου Τρικάλων: (οι υπογραμίσεις είναι δικές μας).
Ο Πύργος των ξωτικών στα Τρίκαλα
«Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!
Ο Άη Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί  τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών. 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ο Καρυοθραύστης, το διασημότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι όλων των εποχών, ζωντανεύει στο Μύλο των Ξωτικών. Παραμονή Χριστουγέννων. Σε λίγες ώρες, το ρολόι θα χτυπήσει μεσάνυχτα, μια ώρα μαγική, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.  Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ε.Τ.Α. Χόφμαν, που ενέπνευσε τον Τσαϊκόφσκι, με τη θρυλική  του μουσική,  αποτελώντας σταθμό στην ιστορία του κλασσικού χορού, και που συνεχίζει να εμπνέει ακόμα και σήμερα, ζωντανεύει στο εντυπωσιακότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών.  Ακολουθήστε τη μαγική ιστορία του ξύλινου Καρυοθραύστη και της μικρής Κλάρας στα 4 παραμυθένια Βασίλεια, και συναντήστε τη Νεραΐδα των Ζαχαρωτών, τη Βασίλισσα των Λουλουδιών, την Μπαλαρίνα των παιχνιδιών και τον ‘Αη Βασίλη, στο βασίλειο του Πάγου.»

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΊΤΣΑ διαβάζουμε στον ιστοχώρο  pausilipo-magemenodasos
Στην πόλη της Καρδίτσας και στο άλσος Παυσίλυπου από τις 4 Δεκεμβρίου 2019 ως τις 6 Ιανουαρίου 2020, θα υλοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο με τίτλο: «Παυσίλυπο - Το Μαγεμένο Δάσος».

Στην ιστοσελίδα  “escapeall” στο Γκάζι Αθήνα, διαβάζουμε: 
«Ιστορία:  Καλέ μου φίλε δυστυχώς,εσύ και οι φίλοι σου, μετά από άφθονο γέλιο και παιχνίδι, χαθήκατε μέσα στο μαγεμένο δάσος.
Τώρα έχετε μόνο 60 λεπτά για να καταφέρετε να βγείτε,πριν έρθει η κακιά νεράιδα.
Αν σας βρει στο δάσος της θα σας κάνει μικρά μικρά ακίνητα και αμίλητα αγαλματάκια.Αν πιστεύεις πως το παιχνίδι τώρα τελειώνει τότε φίλε μου κάνεις λάθος…το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Γιατί για να βγάλεις την παρέα σου από το δάσος θα πρέπει να πετάξεις ελικόπτερο,να ψαρέψεις σε λίμνη, να μάθεις να παίζεις μουσική,να κουρδίσεις παλιά ρολόγια και πολλά ακόμη!
Στο δάσος δεν θα είστε μόνοι σας. Ευτυχώς εκεί ζει και η καλή νεράιδα που θέλει να σας βοηθήσει! Θα τα καταφέρεις? Θα τα καταφέρετε?
Κατάλληλο από 5 έως 13 ετών. 
Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια η οποία σχεδιάζεται πολλούς μήνες τώρα και έχοντας ως βασικό άξονα τα υψηλά δεδομένα ποιότητας και τις δωρεάν παροχές προς τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, στοχεύει να αποτελέσει έναν νέο εορταστικό προορισμό».

Μας λένε λοιπόν οι παγανιστές του ιστολογίου, ότι τάχα δεν υπαρχουν μόνο κακές νεράϊδες (δαίμονες), αλλά και καλές νεράϊδες (καλοί δαίμονες δηλαδή). Και δυστυχώς πέφτουν θύματα 
οι γονείς, που έχουν φάει πρώτα το “ορεκτικό” μέσα από την TV, το ιντερνέτ,  και τα διαβολοπαιχνίδια που αγοράζουν για τις γιορτές στα ανύποπτα παιδιά τους (οι γονείς ή οι συγγενείς), και τα προσοικειώνουν τα παιδιά, χωρίς πολλάκις οι ίδιοι να το αντιλαμβάνονται (ευρισκόμενοι βέβαια μέσα σε βαρύ πνευματικό λήθαργο), με τα ξωτικά, τα δαιμόνια, νεράϊδες, μπάτμαν, μάγους, καλλικατζάρους, και τα όμοια.
Τώρα μάλιστα στις γιορτές των Χριστουγέννων αμιλλώνται οι Δήμαρχοι ποιος θα πρωτοπροβάλλει τα δαιμόνια, και αντί για να στήνουν στους Δήμους Φάτνες με τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγγέλους, τους Ποιμένες κλπ, στήνουν παραστάσεις με καλλικατζάρους, ξωτικά, νεραίδες και ότι άλλο διαβολικό τους επιβάλλει η νέα σατανοτάξη πραγμάτων που τους πατρονάρει. (βλέπε Αίγιο, Μουζάκι Καρδίτσας και σε πολλές άλλες πόλεις και κωμοπόλεις). 
Σχεδόν σε κάθε πόλη και κωμόπολη, βλέπουμε κέντρα για παιδιά με τον τίτλο «μαγεμένο δάσος» στην Πάτρα, στην Καρδίτσα, στην Έδεσσα, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, και παντού. 
Σε κάθε Σ/Μ, περίπτερο, Ψιλικατζίδικο, σ’όλη την Ελληνική επικράτεια στα ψυγεία τους θα δείς σατανιστικά αναψυκτικά “Hell” που μεταφράζεται “κόλαση” με την μορφή του σατανά με τα κέρατα, ή αναψυκτικά “Monster” που μεταφράζεται “το θηρίο” και έχει παράσταση με τα νύχια του εξαποδώ.   
Πλήρης προετοιμασία λοιπόν για την υποδοχή του αντιχρίστου, από τους άλλοτε Χριστιανούς Έλληνες, οι οποίοι και τα τέκνα τους, σε μεγάλο ποσοστό, διαβολοποιούνται και απαρνούνται τα Βάπτισμά τους στο οποίο υποσχέθηκαν ότι συντάσσονται με τον Χριστό και αποτάσσονται τον σατανά. Κοινωνούν μάλιστα με τον διάβολο, πίνοντας τα διαβολοποτά του.
Αυτούς τους γονείς και τα παιδιά τους, θα τους δείς πολλάκις και στις  «ἑκκλησίες» και μάλιστα μερικούς, ανελλιπώς. 
Η Νέα εποχή σε πλήρη δραστηριότητα και αποδοχή από τον λαό, και στην άλλοτε Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Οι “ποιμένες” δυστυχώς έγιναν μισθωτοί, κοιμούνται αμέριμνοι, ή μάλλον συντασσόμενοι με τους λύκους (τους αιρετικούς οικουμενιστές) και δεν νοιάζονται για τα πρόβατα (το ποίμνιο που τους ενεπιστεύθη ο Θεός) που γίνεται  βορά της νέας εποχής.
Δυστυχώς!!!  Μεγάλη καταστροφή όπως προφητεύουν οι Άγιοι της Εκκλησίας, έρχεται σύντομα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. 
Γιαυτό άς μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε στην αληθινή Εκκλησία του Χριστού φεύγοντας από την παναίρεση του σατανικού οικουμενισμού και αρνούμενοι την νέα σατανοτάξη πραγμάτων που μας επιβάλλουν οι μεγαλύτεροι μάγοι και παγανιστές και τα όργανά τους. 
Άς μελετήσουμε τα κείμενα του ιστολογίου “ieraapotihisis.blogspot.com” και του ιστολογίου “esxataxronia.blogspot.com”  για την ενημέρωσή μας και άς πράξουμε κατά Θεόν.
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΥΡΩΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ. 
ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΩΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΜΕ ΤΟ ΕΣΦΑΓΜΕΝΟ ΑΡΝΙΟ; ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ.       
       Βλέπε  ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ: Διαμαρτυρίες για "χριστουγεννιάτικη" - παγανιστική κατασκευή στο Δήμο Αιγίου. 

Επίσης βλέπε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα  “ieraapotihisis.blogspot.com”  και “Εκκλησιαστικά νέα Πτολεμαίδας”  για τον Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας. 

                                                        Με αγάπη Χριστου του εν φάτνη και εν σπηλαίω Γεννηθεντος για την σωτηρία μας,
 
Μ.Α.Χ.Ο.Μ.Α.Ι. για την Ορθοδοξία
Maxomai.orthodoxia@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άγιος Παΐσιος ο Μέγας και οι Οικουμενιστές

Στις σελ.266-268 ἀναφέρει την περίπτωση τοῦ Μοναχοῦ που εἶπε στο Ἐβραῖο "ἲσως εἶναι ἒτσι καθώς σύ λέγεις" και εὐθύς ἒχασ...