Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ο Πάπας της Ρώμης στην Ελλάδα. Τι θα κάνεις Χριστιανέ μου;




Να δούμε τώρα που θα βλέπουν οι ''τυφλοί ιερείς'' της κρατούσας εκκλησίας του Κολυμπαρίου -οικουμενισμού,  τον πάπα μέσα στις ίδιες τους τις ''εκκλησίες'' να συλλειτουργεί και να μνημονεύεται κανονικά από τους οικουμενιστές ''επισκόπους'' τους, άν έστω και τώρα (την τελευταία στιγμή) θα μπορέσει κανείς απο αυτούς να αντιδράσει και να αποτειχιστεί, ή θα πούν πάλι εκείνο το (προφάσει εν αμαρτίαις) ''έ δεν έγινε ακόμα κοινό ποτήριο, όταν γίνει αυτό τότε θα αντιδράσουμε'' Και οι λύκοι (οι παναιρετικοί οικουμενιστές ψευδεπίσκοποι και οι άλλοι παλαιοί αιρετικοί, παπικοί, πρωτεστάντες, Αγγλικανοί κλπ) θα τρώνε τα καϋμένα τα τυφλά πρόβατα (θα μολύνουν τις ψυχές τους και τους ναούς με τίς συμπροσευχές  και τα συλλείτουργα), ανεμπόδιστοι, σαν να είναι κανονικοί ορθόδοξοι επίσκοποι, οι παπικοί πάπας, καρδινάλιοι κλπ παλαιοί αιρετικοί. Και το χειρότερο όλων, οι "ποιμένες" που υποτίθεται ότι πρέπει να φυλάγουν τα πρόβατα, βλέπουμε απο χρόνια τώρα,  να χαϊδεύουν τους λύκους την στιγμή που αυτοί τρώγουν τα πρόβατα.





Να δούμε τους ''ορθοδόξους ιερείς'' τώρα που θα τους διατάζουν οι ''επίσκοποί'' τους, να φιλήσουν τα χέρια των παναιρεσιαρχών πάπα και Βαρθολομαίου, μέσα στους ίδιους τους ναούς των, τι θα κάνουν; Πολύ φοβάμαι ότι όχι μόνο αυτοί, αλλά και το ποίμνιό τους θα σπεύσουν να φιλήσουν τα χέρια των παναιρετικών, όπως δυστυχώς γίνεται στην Γερμανία και αλλού στο εξωτερικό. βλέπε Video:  Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στο Άαχεν της Γερμανίας. Ο παπικός μοιράζει αρτοκλασία!!! 




Μακάρι να αντιδράσουν όλοι. Αλλά είναι απίθανο κάτι τέτοιο στις μέρες μας, που είναι μέρες της  γενικής αποστασίας. Έρχεται η καταστροφή αδελφοί μου. Ο σώζων εαυτόν σωθείτω διά της απομακρύνσεως απο τους αιρετικούς. Να μην ξαναπάτε στους ναούς των παναιρετικών οικουμενιστών, ούτε για εκκλησιασμό, ούτε για προσευχή, γιατί μολύνεται η ψυχή σας και αναχωρεί η χάρις του Αγίου Πνεύματος που πήρατε στο βάπτισμά σας, όπως μας διατάσσουν οι Άγιοι Απόστολοι και όλοι οι Άγιοι της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Σωζόμαστε με την απομάκρυνσή μας απ' τους αιρετικούς, και εκκλησιαζόμαστε 2,3,5,10 σε κατ'οίκον εκκλησία τις Κυριακές και μεγάλες εορτές, όπως στη εποχή που πολεμούσαν τις αιρέσεις οι Άγιοι Γρηγόριος ο  Θεολόγος, Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας, Άγιος Μοναχός Μάξιμος ο Ομολογητής και οι δύο μαθητές του Μοναχοί, ο Άγιος Γερμανός και άλλοι Άγιοι της Ορθοδοξίας, έστω και άν δεν έχουμε ούτε ορθόδοξο ιερέα αποτειχισμένο.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιους θα συνταχθείς.
Με τον Χριστό και την Ορθοδοξία, ή με τους παναιρετικούς οικουμενιστές επισκόπους της ψευδοσυνόδου της Κρήτης  και του Παγκοσμίου Συμβουλίου των αιρέσεων και του αντιχρίστου, που εφαρμόζουν τις αντίχριστες αποφάσεις των στην πράξη;  Αποφασισε, αφού ενημερωθείς στα ιστολόγια:  ieraapotihisis.blogspot.com”   και  “esxataxronia.blogspot.com”    
Αν θέλεις περισσότερα, στείλε μας το e-mail σου στο maxomai.orthodoxia@gmail.com          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άγιος Παΐσιος ο Μέγας και οι Οικουμενιστές

Στις σελ.266-268 ἀναφέρει την περίπτωση τοῦ Μοναχοῦ που εἶπε στο Ἐβραῖο "ἲσως εἶναι ἒτσι καθώς σύ λέγεις" και εὐθύς ἒχασ...