Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Αυτή είναι η "εκκλησία" των οικουμενιστών

Αυτή είναι η "εκκλησία" των οικουμενιστών του Παγκοσμίου Συμβουλίου των αιρέσεων (δηλ.του αντιχρίστου) στην οποία ανήκετε όσοι δεν έχετε φύγει μακρυά από αυτούς, όπως διατάσσει Το Πνεύμα Το Άγιο μέσω της Αγ.Γραφής, των Άγ.Αποστόλων και όλων των Αγίων  της Εκκλησίας.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ απο τους παναιρετικούς ''επισκόπους'' της πανθρησκείας του αντιχρίστου. Να παραμείνουμε όλοι στην πρίν την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, Ορθόδοξη Εκκλησία, γιατί εκτός αυτής, μέσα στην παναίρεση του οικουμενισμού, δεν υπάρχει Σωτηρία. Έστω και άν δεν έχουμε ούτε Ιερέα Ορθόδοξο. Θα μαζευόμαστε 2,3, 5,10 Ορθόδ.χριστιανοί σε ευκτήριο οίκο (σε σπίτι προσευχής) και εκεί θα προσευχόμαστε στον Θεό τις Κυριακές και τις Εορτές και δεν θα πάμε μεταξύ Άννα και Καϊάφα να χάσουμε την ψυχή μας λέει ο Μέγας Άγιος Αθανάσιος και ο Αγιος Γερμανός, ο Άγ.Θεόδωρος ο Στουδίτης και όλοι οι Άγιοι. Το τραίνο της Εκκλησίας, που βάδιζε πάνω στις γραμμές της Ορθοδοξίας, (έστω και αν μερικοί ψευδεπίσκοποι έπεφταν στον γκρεμό κατά καιρούς και παρέσερναν και άλλους μαζί τους), μετά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου τον Ιούνιο του 2016, εκτροχιάστηκε και έπεσε στο γκρεμό. Ένα μικρό όμως βαγονάκι με λίγους επιβάτες μέσα, (όσους κόψανε την κοινωνία με το εκτροχιασμένο από την ορθοδοξία τραίνο, δηλ.την κρατούσα “εκκλησία”),  παραμένει στις γραμμές της ορθοδόξου πίστεως και συνεχίζει την κατά Χριστό πορεία του. Σ’αυτό το βαγονάκι όποιος παραμείνει μέχρι τέλους, έχει την δυνατότητα να φθάσει στον προορισμό, στην σωτηρία. Όποιος ακολουθεί το τραίνο που έπεσε, φυσικό είναι να χαθεί μαζί με αυτούς τους παναιρετικούς που το οδηγούν στην απώλεια.  Θα κάνουμε λίγο καιρό υπομονή, χωρίς να σταματάμε τον αγώνα τον πνευματικό, της ομολογίας της πίστεωςτης προσευχής, της εφαρμογής των Θείων Εντολών και της ενημέρωσης όσων ενδιαφέρονται, μέχρι ο Καλός Θεός να επέμβει με τον τρόπο που Αυτός γνωρίζει για να επαναφέρει τους αποστατήσαντες μετανοημένους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς, στην αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία Του, όπως μας λέγουν οι Προφήτες και όπως μας διδάσκει η Ιστορία της Ορθοδοξίας. Αμήν Γένοιτο. Δεν έχουμε πολύ καιρό, αδελφοί μου, η καταστροφή που εμείς επιδιώξαμε με την αποστασία όλων μας, έρχεται και το βλέπουμε ολοένα και πιό καθαρά. Αν πεθάνουμε μέσα στην παναίρεση που θα πάμε; Εκεί που θα πάνε και οι αρχηγοί της παναιρέσεως και της πανθρησκείας τους οποίους ακολουθούμε, λέγει καθαρά ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Αγ.Θεόδωρος ο Στουδίτης και όλοι οι Άγιοι. Μη γένοιτο. Άς μετανοήσουμε λοιπόν και άς απομακρυνθούμε από αυτούς τους λύκους με ένδυμα προβάτου και απο τους παπάδες που τους μνημονεύουν και δηλώνουν με αυτό, ότι έχουν την ίδια πίστη με αυτούς. Δεν σωζόμαστε σήμερα μέσα στην αίρεση ούτε με τον (έστω) ανελειπή εκκλησιασμό, ούτε με τα μυστήρια (μολύσματα τα λέγουν οι Αγ.Απόστολοι και ποτήριο δαιμονίων την “Θ.Κοινωνία” τους) των παναιρετικών, αλλά σωζόμαστε με την απομάκρυνσή μας από αυτούς, με την ομολογία της αληθινής πίστεως (όποιος με ομολογήσει, θα τον ομολογήσω λέγει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός) και με την θυσία (το μαρτύριο) πάντα με την βοήθεια Του Πρωτομάρτυρα Σταυρωθέντα Χριστού μας.
Τώρα που θα φέρoυν  λυκοποιμένες του οικουμενισμού, τον αντίχριστο πάπα στην Ελλάδα και τον παναιρετικό Βαρθολομαίο, για να μαγαρίσουν τα Ιερά Προσκυνήματα στους Φιλίππους, στην Θεσσ/νίκη, στην Βέροια, στην Αθήνα, στην Κόρινθο και αλλού, (που πρώτα τα μαγάρισαν οι παναιρετικοί οικουμενιστές του Κολυμπαρίου), να μολύνουν το ποίμνιο, με τις συμπροσευχές και τα συλλείτουργα με τους παλαιούς αιρετικούς, την παρουσία των αιρετικών μέσα στην Θ.Λ. και την μνημόνευση του πάπα μέσα στους ναούς και θα αναγκάσουν τους “ιερείς” (και τον αγνοούντα λαό), να ασπασθεί τον αντίχριστο (όπως τον αποκαλεί ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) πάπα, και να βρίσκεται μέσα στους ναούς μαζί με τους αιρετικούς, τώρα περιμένουμε όλοι να δούμε αν κανείς από αυτούς τους “ιερείς” φιλοτιμηθεί να εφαρμόσει αυτό που υποσχέθηκαν στον Χριστό κατά την χειροτονία τους, δηλαδή να φυλάξουν την παρακαταθήκη που τους εμπιστεύθηκε ο Χριστός και να εφαρμόσουν  τους ιερούς Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, απομακρυνόμενοι με το ποίμνιό τους από τους παναιρετικούς λύκους, όπως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν όλοι οι ιερείς, μαζί με τους Μοναχούς με την βοήθεια πάντα του Κυρίου Ιησού Χριστού.      


Τα παρακάτω βίντεο αποκαλύπτουν την πίστη των κακοδόξων ΠΣΕσατζίδων οι οποίοι οδηγούν όσους έχουν κοινωνία μαζί τους στην Κόλαση.

Διακοπή εκκλησιαστικής κοινωνίας τώρα.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άγιος Παΐσιος ο Μέγας και οι Οικουμενιστές

Στις σελ.266-268 ἀναφέρει την περίπτωση τοῦ Μοναχοῦ που εἶπε στο Ἐβραῖο "ἲσως εἶναι ἒτσι καθώς σύ λέγεις" και εὐθύς ἒχασ...